Sjukgymnasten

Jaha? Jag som trodde att jag hade tidsinställt ett inlägg till igår, men ack så fel jag hade!
Iallafall..
Igår var jag hos sjukgymnasten igen. Det går bättre och bättre men oj så svårt det är! Jag har haft extremt ont i ryggen sen jag började, men det betyder väl att det är påväg åt rätt håll antar jag? Musklerna är inte vana att arbeta. Jag har stora saker pågång med start nästa vecka, så jag hoppas verkligen att det här hjälper nu, för det lär jag behöva i framtiden.
Sen har jag äntligen fått en tid till ortopedtekniska på tisdag nästa vecka för nya avgjutningar av fötterna till nya inläggssulor samt att jag ska prova ut ordentliga knäskydd. Det blir nog bra det här!
 
Elsa är så lätt att ha med sig så hon följer med mig för det mesta. Nästintill överallt förrutom tandläkaren.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!