Dagis

Nu är ansökan om dagisplats inskickad. Lille lille Elsa börjar snart hon också och vi hoppas ju givetvis på att hon får plats på samma förskola som Elina och Niilo. Det är jobbigt att dom blir stora, samtidigt som att det är skönt att vi snart kan återgå till vår riktiga vardag. När Elsa börjar (förhoppningsvis i maj nästa år) så har vi varit hemma sammanlagt 4 år med alla tre. Då räknar jag från det att jag blev hemma ett par månader innan Elina föddes.
 
Bilden har pappa tagit. Det är så kul att få sånt här skickat till sig på jobbet. Det bästa som finns är att sätta sig på kafferast, ta upp mobilen och se vad barna har för sig med pappa hemma <3
 

Ulrika. r

Varför låter ni barnen börja så tidigt på dagis? Hon är ju bara 1 då! Barnen behöver sina föräldrar. Och dom andra två varför går dom på dagis när en förälder ändå är hemma med ett litet syskon?

Anonym

Jag har följt Saras blogg länge och hon verkar vara en underbar mamma som verkligen älskar sina barn. Så hon vet nog själv vad som är bäst för hennes barn.

sandra

Det är delade åsikter kring det där. Hade hon haft barnen hemma då garanterar jag att någon hade påpekat det också. Dagis finns av en anledning..

sandra

Orka ens kommentera en sån sak Ulrika. Alla gör väl på sitt sätt och dagis finns från 12 månader av en anledning

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!