Julklappsshopping!

Idag är jag LEDIG! Det har spenderats med en heldags julklappsshopping för mig och min man. Hur går det för er med julklapparna? Vi har snällt fått vänta tills idag, 4 dagar innan jul.
Vi började på ÖoB eftersom dom öppnade 9, så vi lämnade barna på dagis, tog med oss Elsa och stack med detsamma. Jag behövde inslagspapper och annat från ÖoB så lika bra att börja där. Sen trängdes vi på stan från öppning tills vi hämtade barnen kl 14 igen. Det blev en mysig dag med lunch emellan och kl 12 va vi upp till Team Olmed ortopedtekniska för att hämta mina hjälpmedel, bla mina inläggssulor! Visar i ett annat inlägg.
Nu ska jag börja slå in julklappar sen måste jag iväg till MAXI för att hämta fler klappar som ligger på posten. Det blir en körig dag det här!
 
Till det här inlägget har jag ingen passande bild så ni får njuta av en helt underbar vintermorgons-bild (mobilbild) från mitt bostadsområde.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!