Ortopeden

Igår var jag som sagt hos ortopeden. Jag var mest ute efter en remiss till ortopedtekniska, vilket jag också fick. Sen pratade vi lite om mina alternativ och kom väl överens om att jag inte har så många. Att opereta känns inte optimalt med tanke på att mina leder är så mjuka så det hjälper ju ändå inte.
Han kollade lite hur mina leder fungerar och jag är extremt överrörlig i sidled i alla leder, men i "uppochnerled" eller vad jag ska kalla det är läget normalt, skönt det!
Jag slutar aldrig förvånas över hur starkt läkare reagerar när dom ser hur jag kan böja och bända varenda led i kroppen. För mig är det ju normalt eftersom jag har gjort det hela livet. Läkare nästan tittar bort för att dom är rädd att jag ska gå av, men för mig är det som sagt så normalt.
 
Hos ortopedtekniska kommer jag att få hjälpmedel för att underlätta min vardag. Nya specialgjorda inlägg till mina skor och knäskydd med större fokus på att tvinga knäskålarna att hålla sig på plats.
 
Jag letade igenom datorn för att hitta en relativt nytagen selfie. Men tydligen har jag blivit extremt dålig på det! Haha! Så ni får en från i mars!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!