Niilo

Jaha, Niilo då? Han blir stor han med och fort går det! Han visar alltid vad han vill och nya ord kommer dagligen nu. Han är näst intill alltid glad men en mer bestämd unge har jag nog aldrig stött på! Han pekar med fingret, stampar ena foten bestämt och slår näven i bordet samtidigt som han vräker ut ett "Nääääej!" Och hans "nu-är-jag-förbannad-min"! Haha! Jag skrattar lika mycket varje gång!
Niilo har också hunnit med ett besök på BVC och är ca 78cm och väger knappt 10kg, så han är ingen jätte han heller! Hehe, jag har små barn <3 Nåja, huvudsaken är att dom följer sin kurva, sen får dom växa i sin egen takt.
 
Niilo, min Niilo, vad ska det bli av dig? En vilja starkare än stål men herrejösses så underbar liten pojk.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!