Happy Halloween!

Hela oktober har bara swishat förbi och nu är det Halloween igen. Det är egentligen ingenting jag/vi firar, det finns ju inte ens i svenska almenackan och det orsakar förvirring varje år. Ingen vet när det "firas" så det slutar med att man får ha tiggande barn i området en hel vecka.
Aja. Idag ska jag till sjukgymnasten igen. Jag har varit där en gång i veckan sen jag började, men nu kommer det att gå ett tag mellan besöken. Och imorgon ska jag ÄNTLIGEN iväg till ortopedtekniska. Imorgon är det också 1 november, vinterns första dag..
Elina fick vara med och göra familjens allra första pumpa! Vi hade en otroligt mysig stund tillsammans bara jag och hon medans småsyskonen sov. Jag hanterade kniven och Elina fick gräva ut all gegga och bestämma utseende. Gubben fick absolut inte vara varken arg eller läskig, det skulle vara en JÄTTE glad gubbe, Med betoning på JÄTTE :') Min sötunge <3
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!