Elsa

Mitt lilla hjärta. Det är väl här det har hänt mest under tiden jag inte har varit aktiv härinne. Men det är ju inte så konstig heller med tanke på farten dom här små utvecklas i!
På tremånaders kontrollen var hon ca 57cm lång och vägde strax över 5kg, vaccineringen klarade hon galant, lite gnällig på kvällen men en alvedon i förebyggande gjorde susen. Fyramånderskontrollen missade vi eftersom jag inte ens visste om att vi hade en tid.. Men när hon var 4,5 månader var hon 59cm och vägde 5,6kg. Elsas kurva skilljer sig från både Niilos och Elinas. Elina var längre och tyngre vid samma tidpunkt medans Niilo också var längre men lättare. Men Niilo hade ju sina problem med magen och kräktes en hel del, så hans viktuppgång var inte lika stabil.
 
För ca en månad sen hittade hon både händer och fötter vid ungefär samma tidpunkt. Den 15 sep rullade hon från rygg till mage och den 1 oktober från mage till rygg! 22 sep kom första skrattet, men hon är rätt snål med sina underbara fniss, precis som Elina var. Men hon är iallafall inte småflörtad, ler mest hela tiden precis som sin bror!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!