Elina

Åh vart ska jag börja? Ni har ju missat så mycket, men jag börjar väl med Elina.
Vi har både hunnit med tandläkarens standard kontroll vid 3 år och 3års kollen på BVC. Hon har 17/18 tänder, hon saknar alltså två tänder i underkäken ännu men det är ingen brådska. Sen har hon något som heter tvillingtand, vilket innebär att två tänder sitter ihop, så jag vet inte om jag ska räkna det som en eller två tänder.
Det är en väldigt liten treåring vi har här hemma, hon är ynka 88cm och väger 12,8 kg. Men hon följer sin kurva och hon ligger utmärkt i utvecklingen. Varje dag blir jag lika farcinerad över allt som kommer ur hennes mun, jag tror inte att det finns ett enda ord hon inte kan, uttalet däremot hänger inte riktigt med, men det blir allt bättre! 
Jag är så stolt över min vackra lilla tjej, hon har blivit så stor och så förståndig, det är verkligen ett privilegium att få vara hennes mamma!
 
Bilderna är ett par månader gamla
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!