Dop planering!

I torsdags var jag på möte med prästen som ska döpa Elsa. Det är samma präst som döpte Elina och med tanke på tjejernas likheter lär bilderna från cermonin i kyrkan kännas lite nostalgiska!
Så ja, nu är planeringen i full gång och snart är även den biten avklarad-för sista gången. Det är många "sista gången" stunder nu, och det känns lite i hjärtat. Men jag står ändå fast vid mitt beslut att det inte blir fler barn hos oss. Eller ja, mitt och mitt, beslutet var ömsesidigt såklart. 
 
På tal om dop förresten, eller ja, tillställningar överlag. Varför ska man ens sätta ett OSA datum när ändå ingen tänker OSA? Varför är det alltid så att det är man själv som i slutändan får höra av sig till varenda en man skickat inbjudan till för att se om folk tänker dyka upp eller inte? Fruktansvärt frustrerande... I det här fallet är sista dagen imorgon men verkligen INGEN har osat än.. känns lite sådär
 
Jag vet att ni väntar på min fantastiska nyhet.. men den som väntar på något gott hörrni! Jag kommer att berätta i sinom tid, men just nu tar vi igen allt som ni missat på senaste!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!