Böcker!

Elina har förälskat sig i sagoböcker och lärandeböcker. Hon har tyckt om pekböcker och bilderböcker sedan hon var ca 1,5 men sen hon fyllde 3 så har vi läst saga varje kväll. Hon får själv välja bok som vi läser tillsammans innan hon ska sova. Niilo är också gärna med på sagostunden, men han sitter hellre i min famn med en egen pekbok och bläddrar i medans jag läser saga för Elina, han visar ännu inget större intresse eller tålamod för en hel berättelse. Det är likadant med filmer, Elina kan sitta en hel film medans Niilo ledsnar rätt fort och ser hellre kortare youtube-klipp med barnsånger.
Här hemma myser vi mycket nu under senhösten när vädret inte tillåter så mycket utomhuslek. Det går inte att gunga för det blåser för kallt, det går inte att gräva i sandlådan föt att det är geggigt, det går inte att åka ruchkana för att det är för blött och halt och går för fort. Och det går heller inte att plocka pinnar, kottar eller löv i skogen till pyssel för att det är för blött. Nu väntar vi in ordentligt med snö och pulka med otaliga sångstunder, sagostunder, discodans i vardagsrummet, playdoh lera, målarfärg och mys i soffan till klassiska disney filmer!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!