6 månaders uppdatering

Nu har jag lite info!
När Tony var hos läkaren med Elsa i onsdags (jag ska skriva om det senare) så passade han på att mäta och väga henne så att jag kunde få lite siffror, nyfiken som jag är.. Men vår Elsa är nu 6 månader gammal, ca 62cm lång och väger ca 6,4 kg! Hon rockar fortfarande storlek 56 i kläder, 62 sitter bra det med men 68 är ganska kört fortfarande. Både Elina och Niilo har haft 68 när dom kommit upp i runt året gamla.
Utvecklingsmässigt så har hon börjat dra sig upp på knäna för att träna balansen iform av att jucka, precis som sin bror, även fast han var mer extrem. Hon har börjat skjuta sig frammåt när hon ligger på mjukt underlag och ÄLSKAR att låta och hitta nya ljud. Fötterna är fortfarande bland det bästa hon vet, men hon har börjat intressera sig mer och mer för leksaker. Hon har äntligen funnit ro i badet, det har underlättat en del. Vagnen älskar hon lika mycket som alltid! Hon är inte ett jättestort fan av mat. Gröt älskar hon, men övrig mat är ingen jätte hit än sålänge. Men ingen stress, ingen press :)
Hon blir dessutom allt mer stabil i ryggen och förhonningsvis så sitter hon snart helt själv!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!