Vår långhelg

Hej!
Ledsen att det ekade härinne i helgen. Vi har helt enkelt haft för mycket att göra för att jag skulle finna tid för mobil eller dator. På helgen är det helt kört med allt som heter egentid, så bloggen får jag försöka sköta på vardagarna när barnen är på dagis och Elsa sover. 
Elsa sover inte lika mycket längre, hon har fler och fler vakna timmar varje dag nu och hon passar såklart på att vakna när de stora sover. Hon är dessutom inte som sida syskon, som hellre låg för sig själv och kollade runt, nej, hon ska minsann vara i famnen HELA tiden, helst med örat mot min bröstkorg, och det gör mig ganska låst. Jag försöker njuta av bebistiden, det är ju trots allt SÅ mysigt! Men det är så svårt, jag har två barn sen innan och ett helt hem att sköta.
 
I helgen har vi lekt, lekt, lekt och lekt lite till. Vi var en sväng till stranden med Elinas Gudfar Joni och hans son och bonusdotter på söndagen för att grilla. Jag och Joni och 5 barn (!!) i åldrarna 3 veckor till 4 år! Det var ju riktigt spännande vill jag lova.. Vi somnade hela bunten när vi kom hem kan jag ju säga.
 
Bildbomb från våran helg!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!