Läkarbesök

Ja, som nämnt tidigare är det inte det lättaste att finna tid för ett inlägg på helgen, därför skrev jag inget igår.
 
Niilo var ju på läkarbesök i fredags, och han är fortfarande liten vår pojk! 16 månader och han är 75,5 cm och väger 9,3 kg. Men han följer iallafall sin kurva så jag kunde inte vara gladare! Han kräks fortfarande ibland, men väldigt sällan. Dock hör man att han hulkar om han druckit för mycket, men det är inget som kommer upp. Så som det verkar håller hans reflux på att växa bort. Nytt besök om 6 månader för ytterligare uppföljning!
 
Jag tog upp hans allergiska besvär, eller vad vi misstänker är allergiska reaktioner mot pollen, och det ska också följas upp i höst!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!