Syskonkärlek

Dom här två alltså. Jösses vad dom kan bråka! Niilo är i den åldern då han gärna leker själv, medan Elina vill ha någon att leka med, och eftersom att lillebror finns precis där framför näsan så försöker hon dra med honom överallt. Hon ska kramas, hålla handen, byta ut hans leksaker, stjäla hans leksaker, byta rum. osv. Resultat = En skit sur pojk. 500 gånger om dagen får man säga åt Elina att låta honom va, trots att hon inte lyssnar iallafall. Dom dessutom bits, slåss och puttas om vart annat.
Jag bara LÄNGTAR tills Niilo blir något äldre och uppskattar lite sällskap, för dom bådas skull.
Men i övrigt är dom så fina mot varandra och Elina säger ofta att hon älskar honom och tycker om honom. Hon är verkligen mån om sin bror, och det är jag glad över!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!