Sundsvall

Just nu gör vi iordning för att lite senare sätta oss i bilen mot Sundsvall. Det blir trångt och jävligt med 4 vuxna och 3 barn, men det ska nog gå vägen, mysigt blir det iallafall!
Hur länge vi blir borta vet jag inte än, vi har inte satt något datum för hemresa. Men om jag får som jag vill så lär vi inte röra oss tillbaka förren det är dags för barna att börja dagis igen för hösten. Egentligen skulle jag vilja stanna ännu längre, men Elina ska till tandläkaren, både Elsa och Niilo ska till BVC och barnens kusin Liam firar sin första födelsedag.
Bloggandet kanske inte kommer att vara det bästa under semestern, men jag har en maaaaassa inlägg i utkastet så det ska förhoppningsvis inte bli tomt härinne iallafall!
Hörs sen!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!