Första jobbhelgen!

Hej söndag! Den här helgen har jag kört min första jobbhelg på Maxi! Det här var första gången jag var helt själv på morgonen. Läskigt.. Men det gick bra! Jag har slutat 13.30 både igår och idag så jag har ju haft hela eftermiddagen och kvällen med barnen sen. Jag kommer att arbeta varannan helg, var fjärde helg 5.30-13.30 och var fjärde helg 9-18. Sen är jag ledig alla tisdagar, perfekt! Det är rätt skönt att ha lediga vardagar så man kan lägga läkarbesök, tandläkarbesök etc på såna dagar istället för att behöva ta ledigt.
Hoppas ni får en trevlig helg <3 
 
Nej, det är INTE såhär jag ser ut när jag åker till jobbet, långt ifrån haha! Men jag har ingen passande bild, det här är jag förra helgen. Ibland känner jag för att anstränga mig lite extra.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!