Det här med att fota två barn

Ja, alltså jag försökte ju iallafall.
Varje år sen vi bildade familj så har vi skickat ut ett personligt julkort till nära och kära och det har alltid gått hur bra som helst att fotografera Elina. Och Niilo också för den delen. Men att fotografera dem båda samtidigt är en utmaning. Svetten rinner och tålamodet tryter. Det är ju inte det lättaste att få till ens en bild där båda sitter någorlunda still och båda kan vara glada på en och samma gång.
Ungefär såhär såg det ut i förra veckan när jag och Tony gjorde ett försök till julfoto. Aja. Vi får ta om det någon dag här i veckan, eller så får jag helt enkelt fota dom på tuman hand och klippa in bilderna, men det känns ju så tråkigt istället.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!