Album

Det är otroligt viktigt för mig att dokumentera barnens första år. När Niilo föddes blev jag ständigt påminda av nära och kära att inte glömma bort att fylla hans böcker, det är lätt hänt med andra barnen, men jag vill så gärna minnas! Och jag vill att dom i framtiden ska kunna gå tillbaka och se.
 
Alla har varsit naturellt album, ifyllningsbok och dop-album
 
I de naturella albumen är enbart bilder på dom själva, bilder tillsammans, med oss, släkt och speciella händelser sitter i familjealbum.
 
Jag har lagt ner hjärta och själ i deras ifyllningsböcker! Näst intill varenda händelse i utvecklingsväg är daterad och böckerna är fyllda med mysiga bilder och texter!
 
Dop-albumen är nästan identiska invändigt. Elsa har inget än, men jag har börjat lägga undan bilder eftersom jag redan vet att hon får en på sin dopdag. I dessa lägger jag in mina absoluta favoriter!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!