Blåsljud på hjärtat

Jösses vad sen jag blev med det här inlägget. Men som ni vet var ju vår Elsapelsa till läkaren förra onsdagen. På 6-månaderskollen på BVC upptäcktes ett blåsljus på hennes hjärta som dom ville följa upp. Det värsta var att ingen hade informerat oss. Vi fick en läkartid hem och fattade ingenting, så Tony ringde dit för att höra vad det handlade om och fick veta att remissen var skickad från BVC och att det handlade om ett blåsljus som dom upptäckt då på 6-månaderskontrollen. Men till Tony hade dom sagt 2ja hon växer som hon ska, äter som hon ska och verkar för övrigt frisk" inte ett ljud om något blåsljud.
Iallafall så hittade dom ingenting hos läkaren, det verkade ha uppkommit i samband med en förkylning men nu lät det jätte bra :)
 
Alltså jag ÄLSKAR att fota min vackra minsta sessa <3
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!