Det första kalaset!

Elinas kalas gick över förväntningar och jag kunde inte varit stoltare över min tjej! Hon var pigg och på kanon humör hela kalaset och verkade oerhört tacksam för alla presenter. Tack till alla som kom och förgyllde min dotters första födelsedag!
Sen fyllde ju även min sambo år, så han fick såklart också presenter och lite uppvaktning, men vår "stora" tjej stod i centrum. Tänk att vi inte längre har en bebis hemma, numera har vi ett litet barn. Ett litet barn som för övrigt börjar dagis om 3 veckor! Herregud, det känns lite sorligt att bebistiden är över, men snart kommer lillebror!
 
Firandet hemma började redan på dagen med presenter från oss. Kalaset drog igång när de första gästerna kom vid 16. Finklädd tjej!
Det blev presentöppning i omgångar, allt eftersom folk dök upp :-)
Efter att alla presenter blivit öppnade blev det äntligen tårta!
Det allra bästa med födelsedagen var såklart att få kladda och stoppa hela ansiktet i tårtan. Även mamma fick kladdiga händer i ansiktet.
De nya leksakerna hon fick i present var roligare för de vuxna. Elina nöjde sig med pappret
 1 år!

Idag fyller vår lilla prinsessa ett år!
I ett helt år har jag haft äran att kalla mig för mamma. Ett år av oändlig kärlek och lycka, världens vackraste tjej, att det gått så jäkla fort! Jag hoppas att vi gjort ditt första år till något bra, jag kunde inte vara stoltare över dig mitt hjärta!
 
Imorgon väntar en enorm bildbomb från Elinas första kalas, med tårta och hela köret!
 
Här var du bara 18 minuter gammal <3
 
Men inte nog med detta.
För precis ett år sedan fick min kära sambo den bästa födelsedagspresenten en kille kan få; en dotter! Idag fyller nämligen min älskade man också år, så ha en otroligt fin dag du med min älskling! Grattis på 22 års dagen! Jag älskar dig!It's a boy!

Som rubriken lyder så är det alltså en liten pojke som gömmer sig i magen!
Jag kan inte riktigt beskriva känslan. Det är givetvis otroligt kul med en av varje, men på ett sätt är det lite läskigt också. Jag är van vid flicka och även fast många säger att det inte är nå' olika så är det så ändå! Spännande!
Nu längtar vi efter dig, min älskade son, min Niilo!
 
Pål Niilo Kalevi
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!