Det första kalaset!

Elinas kalas gick över förväntningar och jag kunde inte varit stoltare över min tjej! Hon var pigg och på kanon humör hela kalaset och verkade oerhört tacksam för alla presenter. Tack till alla som kom och förgyllde min dotters första födelsedag!
Sen fyllde ju även min sambo år, så han fick såklart också presenter och lite uppvaktning, men vår "stora" tjej stod i centrum. Tänk att vi inte längre har en bebis hemma, numera har vi ett litet barn. Ett litet barn som för övrigt börjar dagis om 3 veckor! Herregud, det känns lite sorligt att bebistiden är över, men snart kommer lillebror!
 
Firandet hemma började redan på dagen med presenter från oss. Kalaset drog igång när de första gästerna kom vid 16. Finklädd tjej!
Det blev presentöppning i omgångar, allt eftersom folk dök upp :-)
Efter att alla presenter blivit öppnade blev det äntligen tårta!
Det allra bästa med födelsedagen var såklart att få kladda och stoppa hela ansiktet i tårtan. Även mamma fick kladdiga händer i ansiktet.
De nya leksakerna hon fick i present var roligare för de vuxna. Elina nöjde sig med pappret
 





Miira

Jättefina bilder :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!