Mina grabbar

Älskar mina grabbar jag
 
Idag gäller BVC för båda barnen. Uppdaterar Niilo imorgon och Elina på torsdag (eller tvärt om ;) )
 Barnens rum

Jag måste ju bara få visa er det nya i barnens rum! Jag fick äran att prova en fantastiskt fin väggdekor, finns att köpa på bland annat fyndiq.se
Jag spenderade ett par timmar förra måndagen med att sätta upp det och få det rätt, och Elina blev super glad när hon kom hem från förskolan samma eftermiddag, pekade och skrek "Titta! Titta där mamma! Titta där pappa! Här, titta!". Hon klappade på djuren med världens största leende och var bara jätte lycklig :-)
 
FÖRE
EFTER
 
 Ett och ett halvt år!

Ojojoj vad tiden går!
Idag blir vår älskade tös hela ett och ett halvt år gammal! Helt otroligt! När jag tittar på gamla bilder och videos på henne förstår jag knappt hur mycket ett barn utvecklas på så kort tid. Nu springer hon och hoppar, pratar och förstår. Hon är verkligen en helt egen peron, det är fantastiskt att se.
Mamma älskar dig <3
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!