Att köpa sittvagn

Jag är väldigt less på min vagn nu. Många säger ju det, att man lessnar rätt fort. Men den är ju kanon som första vagn och jag vill därför inte sälja den, jag vill ha den till nästa barn.
Men till Elina känns det nästa som det är dags att byta upp sig mot något bättre och roligare. Men vad ska man ha???? Sulky? Paraply? Usch så många val. Jag vill iallafall ha en svart, rosa eller lila. Sen får vi väl se vad vi hittar.
Dessa är drömmarna just nu!
 
Bugaboo donkey mono
 
Emmalunga scooter 2.0
 Söta små fingrar <3

 Nails; Citrus

Jag är själv allergisk mot cirus. Eller ja, överkänslig mot c-vitamin. Tråkigt, med tanke på att citrus frukter av alla dess slag är bland det godaste som finns! Så jag brukar fuska lite ibland.
Men kan jag inte äta de så får jag ha de på naglarna istället ;)
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!