Mitt älskade hjärtegryn!

Fler bilder tagna den 24/11. De här är dom sista.
Ord kan inte beskriva min kärlek till detta under! Jag har svårt att förstå att vi tillsammans faktiskt spakade henne. Helt otroligt! Jag har nog aldrig mått såhär bra, att vara förälder måste vara det bästa som finns!
Nu saknas bara ett äktenskap och ett boende i Sundsvall så skulle livet vara perfekt! ;) hehe skämt osido. Men bo däruppe är något jag saknar nå förbannat! Det var kul att bo i sthlms området ett tag. Nu vill jag hem till mitt kära norr igen!
 .

Hej! 
Jag väntar barn om en månad och undrar om du kan ge lite tips att ha i skötväskan? 
ÄLSKAR DIN BLOGG! PUSS
 
Hej!
Tack så jätte mycket och grattis!
Min skötväska är ganska väl organiserad. Jag har ett fack för Elinas grejer, ett fack för mina grejer och ett fack för extra kläder till både mig och henne. (Det är så lätt hänt att man blir nedspydd eller liknade så jag har alltid med mig en t-shirt till mig, just in case)
Till Elina har jag med mig;
Nappflaska, färdigblandad baby semp och en liten handduk.
4-5 blöjor och en handduk som hon kan ligga på vid byten.
Såklart våtservetter och en nessisär med andra diverse behövligheter.
Sen innehåller skötväskan såklart mycket mer, men detta är vad jag anser vara det viktigaste.
 2 månader!

Idag blir vår älskling hela 2 månader!
Herregud så tiden går!
Och vilka framsteg hon gör.
Det är så kul att se hur hon utvecklas för varje dag och än finns det så otroligt mycket att se fram emot!
 
Här är Lilis ca 1 och en halv månad <3Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!