Nytt i sovrummet

Mitt senaste projekt har varit sovrummet, för som ni vet är jag ju aldrig nöjd! Jag behövde nya prydnadskuddar, gardinerna var katastrof, vi hade inga filtar i sovrummet och sängborden stod tomma. Så nu känns det lite bättre :) Jag BEHÖVER en sänggavel.. men jag lyckas aldrig hitta "the one".. Undra om jag ska ta tag i saken och tillverka en själv? Skulle vara spännande..
Är det något jag avskyr så är det 350 bilder i ett inlägg av precis exakt samma sak. Låt oss säga att du köpt en ny bok, du behöver verkligen inte lägga ut en bild från tretton olika vinklar. Välj ut ett par stycken, om du tycker att flera bilder är bra, så gör hellre ett collage. De är bara jobbigt att scrolla sig förbi en jäkla massa bilder där bara nån mini detalj skiljer dom åt.
Sen tycker ju alla naturligtvis olika, jag delar bara min åsikt :)Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!