Vinterkräksjukan

Det märks ju att Elina är ny på dagis när hon är mer hemma än där. Men så är det ju första tiden.
När vi hämtade henne i måndags var hon stekhet, och när vi kom hem och kollade tempen så hade hon mycke riktigt 39.6 feber. Usch.. Men efter en alvedon var febern som bortblåst, vilket va lite småunderligt. Jag höll henne hemma på tisdagen iallafall, trots att febern var väck. Jag vill alltid, om möjligt, att hon ska ha en feberfri dag hemma innan hon går tillbaka.
Vid 16 igår började eländet...
Hon kräktes som jag vet inte vad! Herregud vad som får plats i en sån liten kropp! För varje deciliter hon fick i sig kräktes hon en halvliter. Teskeds metoden var ju inte direkt hjälpsam..
 
Så gick det med att satsa på en helvecka på dagis den här veckan.. suck.. vi får försöka igen nästa vecka.
 
Nu bönar vi och ber om att inte bli sjuka! Vi ska på bröllop på lördag då en av mina närmsta vänner gifter sig, jag har INGEN lust att åka på vinterkräksjukan tills dess..Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!