Happy Halloween!

Hela oktober har bara swishat förbi och nu är det Halloween igen. Det är egentligen ingenting jag/vi firar, det finns ju inte ens i svenska almenackan och det orsakar förvirring varje år. Ingen vet när det "firas" så det slutar med att man får ha tiggande barn i området en hel vecka.
Aja. Idag ska jag till sjukgymnasten igen. Jag har varit där en gång i veckan sen jag började, men nu kommer det att gå ett tag mellan besöken. Och imorgon ska jag ÄNTLIGEN iväg till ortopedtekniska. Imorgon är det också 1 november, vinterns första dag..
Elina fick vara med och göra familjens allra första pumpa! Vi hade en otroligt mysig stund tillsammans bara jag och hon medans småsyskonen sov. Jag hanterade kniven och Elina fick gräva ut all gegga och bestämma utseende. Gubben fick absolut inte vara varken arg eller läskig, det skulle vara en JÄTTE glad gubbe, Med betoning på JÄTTE :') Min sötunge <3
 Doppresenter

Hon fick så mycket fint på sitt dop, vår Elsa. Tänk så fina nära och kära vi har <3
Här är ett urval av alla fina presenter. Utöver dethär så fick hon fler blommor, ytterligare en filt (som just nu ligger i vagnen), en stor låda bestick (30 delar), presentkort och pengar. Ni får ursäkta den kassa bildkvalitén!
 
Lite typiska dopgrejer :)
 
I smyckesskrinet ligger fina halsband och armband som hon fick
 
En varm och skön åkpåse! Den är så så så fin och mysig!
 
Den här blomman är så läcker! Den är öppen under dagen och stänger sig till kvällen och natten! Och dessutom är bladen vinröda undertill, vilket bara gör det ännu häftigare när den är stängd. Synd bara att jag verkligen är urkass på att hålla levande växter vid liv, jag har till och med haft ihjäl inte mindre än 2 (!!) kaktusar, hur lyckas man?? Hoppas att den här får leva ett tag iallafall.
 
Leksaker såklart! Och en stor mysig rosa filt samt en söööt nalle som vi redan har behövt tvätta för den är så omtyckt av tösen!
 
Älskar lådorna! Nästan så jag vill ha egna.. Och ett megaa sött set från Newbie att växa i!
 
Alltså dom här ljusstakarna från Orrefors! Hur F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-A är inte dessa?! Jag är helt kär. Hade det inte varit för graveringen hade jag nog nästan tagit dom själv! haha!
 Syskonmatcha?

Det är delade åsikter kring det här med syskonmatchning. För att vara helt ärlig så tycker jag att det är URGULLIGT! Men jag är väldigt dålig på det själv. Jag brukar se till att barnens kläder klingar någorlunda när vi är iväg på kalas eller andra tillställningar, men det har inte hänt många gånger att dom har matchat i samma tyg eller rentutav likadana plagg. Men häromdagen hittade jag dethär på kappahl och kunde bara inte hålla mig! Jag köpte storlekar som kommer att passa tjejerna till nästa sommar, dom kommer att bli så så så fina! <3
 
Synd att ljuset inte gjorde färgen rättvis. Det är en otroligt fin mintgrön.
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!