Nytt i sovrummet

Nu har vi helg, vi får se vad den bjuder på! Idag kommer svärmor/farmor hit på besök och imorgon ska vi på loppis. Men mer än så är faktiskt inte planerat. Det ska ju bli tråkigt väder i helgen, så vi kanske bara stannar inne, myser och ser på film <3
 
För en tid sen trillade det ner nya tavlor och fotografier i brevlådan! Jag passade på att beställa till sovrummet men också förnya andra fotografier i vardagsrummet. Jag har mängder av bilder på familjen och släkten uppsatta på mina väggar. Det blir mer personligt så och det är så vackert!
 
Jag bytte även ut den mindre bilden.
Före och efter
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!