Nytt i barnens rum

Elina började få för sig att klättra ner i Niilos spjälsäng om kvällarna, vilket hade varit okej om hon hade kunnat ta sig därifrån själv, eller att Niilo hade kunnat gå ifrån om det blev för mycket. Men nu var inte så fallet utan det slutade alltid med att antingen Elina skrek för att hon var kissnödig, eller att Niilo skrek för att han var trött och ville sova ifred. Det spelade lixom ingen roll hur arg jag blev på henne eller hur många time out hon fick stå på, hon skulle minsann promt ner där!
Därför beslutade vi oss för att ta upp barnsängen från källaren. Nu kan Elina krypa ner hos lillebror bäst hon vill för nu kan hon gå därifrån själv, och Niilo kan lätt byta säng om storasyster blir för mycket.
Det som har varit lite jobbigt dock är att dom första tiden var uppe och lekte till 22, rev hela rummet varje kväll och gick ut ur rummet 700 gånger per kväll.. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!