Myskvällar

Maxi med svärmor i fredags och tandläkaren och snabbis på stan igår! Jösses vad man uppskattar att få komma ut lite när jag varit instängd med barna i två veckor..
 
Något jag har blivit smått beroende av senaste tiden är myskvällar! Det går inte en kväll utan att jag har något gott på bordet och något bra på TVn. Självklart måste det se lika aptitligt ut som det är också även fast ingen annan än jag och min sambo ser det. Haha! Men det är lite typiskt mig.
Jag är sugen på ALLT verkligen! Under den här graviditeten finns det inget som jag inte klarar av i matväg, jag vill ha allt och jag är hungrig jämt! Om det är bra eller dåligt vet jag inte ;) Jag är verkligen aldrig mätt och allt jag tänker på får det att vattnas i munnen..
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!