Nytt i sovrummet

Mitt senaste projekt har varit sovrummet, för som ni vet är jag ju aldrig nöjd! Jag behövde nya prydnadskuddar, gardinerna var katastrof, vi hade inga filtar i sovrummet och sängborden stod tomma. Så nu känns det lite bättre :) Jag BEHÖVER en sänggavel.. men jag lyckas aldrig hitta "the one".. Undra om jag ska ta tag i saken och tillverka en själv? Skulle vara spännande..
Är det något jag avskyr så är det 350 bilder i ett inlägg av precis exakt samma sak. Låt oss säga att du köpt en ny bok, du behöver verkligen inte lägga ut en bild från tretton olika vinklar. Välj ut ett par stycken, om du tycker att flera bilder är bra, så gör hellre ett collage. De är bara jobbigt att scrolla sig förbi en jäkla massa bilder där bara nån mini detalj skiljer dom åt.
Sen tycker ju alla naturligtvis olika, jag delar bara min åsikt :).

Som bekant är ju jag den som ogärna delar med mig av min vardag. färmst för att jag själv tycker att sånna inlägg så så otroligt tråkiga att läsa! Det har faktiskt inte hänt så mycket i veckan ändå. Jag har varit på möten, handlat lite inredning, storhandlat med svärmor och i måndags fick jag åka och göra om urinodlingen också eftersom den hade försvunnit (??)  i bästa sjukvården! Iallafall, som jag nämde i fredags så visade ju odlingen på bakterier och jag äter antibiotika igen. Igår var planen att träffa min syster men det blev ju som det blev med det när barnen var vakna precis hela natten till igår. Istället kom farmor förbi och avlastade lite sen gick vi över på fika hos min svägerska som bor här på området.
För övrigt går det jätte bra på förskolan och Niilo har varit där fram till i onsdags, sen har jag hållit barnen hemma på grund av att Niilo blev så förkyld, och till råga på allt så smittade han ju ner mig med. Skoj. Nu hållar vi alla tummar och tår att barnen får vara relativt friska ett tag trots att Niilo är ny på förskolan. Elina som aldrig annars var sjuk som liten var mer hemma än på förskolan i början eftersom hon så ofta blev sjuk.
 
Här är en bild som beskriver min gårdagskväll (och alla andra kvällar) ganska bra. Lugn, harmoni, rent, vitaminer och gott! Jag behövde verkligen en avslappnad kväll efter den natt vi hade kvällen innan.
 Alltså vilken natt!

Natten till idag har varit fruktansvärd! Det här blir första gången på mina snart 3 år som förälder som jag måste klaga på en natt..
Jag berättar mer imorgon för idag ska jag ta tillfället och sova varenda chans jag får! Så det blir alltså en minipaus idag och inlägget jag hade lagt upp till i eftermiddag får helt enkelt vänta...Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!