Mom&dad

Igår kom mina föräldrar hit en sväng. Vi bytte julklappar bland annat eftersom det inte blir någon jul i Sundsvall iår. Tråkigt bara att jag jobbar men jag slutade ju iallafall tidigt igår, fick hela kvällen med dom och sen körde dom mig till jobbet imorse innan dom åkte hemåt igen.
Det skär verkligen i hjärtat att bo så långt ifrån mina föräldrar, både för min egen och barnens skull. Jag skulle träffa dom vareviga dag om jag kunde, men nu är det ju som det är. Å andra sidan så tar man vara på tiden på ett helt annat sett när man ses så sällan.
Ta hand om varandra <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!