Julklappsshopping!

Idag är jag LEDIG! Det har spenderats med en heldags julklappsshopping för mig och min man. Hur går det för er med julklapparna? Vi har snällt fått vänta tills idag, 4 dagar innan jul.
Vi började på ÖoB eftersom dom öppnade 9, så vi lämnade barna på dagis, tog med oss Elsa och stack med detsamma. Jag behövde inslagspapper och annat från ÖoB så lika bra att börja där. Sen trängdes vi på stan från öppning tills vi hämtade barnen kl 14 igen. Det blev en mysig dag med lunch emellan och kl 12 va vi upp till Team Olmed ortopedtekniska för att hämta mina hjälpmedel, bla mina inläggssulor! Visar i ett annat inlägg.
Nu ska jag börja slå in julklappar sen måste jag iväg till MAXI för att hämta fler klappar som ligger på posten. Det blir en körig dag det här!
 
Till det här inlägget har jag ingen passande bild så ni får njuta av en helt underbar vintermorgons-bild (mobilbild) från mitt bostadsområde.
 Pepparkakshus

Jag hade inte tänkt göra något iår, men tack vare min älskade mor så blev det ett ändå! Elina och jag hade en mysig stund på kvällen och bakade. Det har blivit många bakstunder den här julen med min äldsta dotter, JÄTTE mysigt! Hon var dock mer intresserad av att titta på när jag byggde än att kleta själv, men hon satte på lite godis iallafall ^^ Sen ville hon ju såklart äta upp det på en gång så jag fick snällt förklara att vi ska äta det på julafton.
 Matvägran?

Min stora tjej har blivit otroligt kräsen med maten. Hon har alltid varit den som har ätit precis allt, och mycket. Men på senaste har hon varit otroligt kräsen, lärt sig ord som "äckligt" och vill helst välja mat själv. Något som varit gott bara dagen innan kan helt plötsligt vara "äckligt" och när hon själv säger att hon är hungrig är det kaka eller något annat gott som gäller. Jag går ju såklart inte med på det utan säger att om man är hungrig är det mat eller macka man ska äta och då blir det ett hejdundrans liv.
Är det något som är vanligt i den här åldern? Någon med tips? På förskolan äter hon tydligen bra, så det är bara hemma hon trotsar maten.
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!