.

 Vackra rosetter

Är det något jag aldrig får nog av så är det söta små håraccesoarer till Elina. Niilo får jag givetvis om han vill också, men än är han för liten för att visa det. Hon (och bebis) har en uppsjö av olika former och färger, och även fast jag har sålt iväg en hel del så har jag fortfarande mängder!
 Auktion

Igår klev vi upp tidigt, gjorde iordning matsäck och kaffe och drog iväg. Jag, pappa, Ida och Elsa! Förväntningarna var skyhöga inför gårdagens auktion trots att regnet öste ner. Kommer fram efter en och en halv timmes bilresa och inte en pryl var av intresse! Det var bara att vända hem, tråkigt. Men dagen blev bra ändå. Anki med föräldrar kom förbi på ett fikastopp under deras resa uppåt landet och senare drog vi på lite äventyr till bland annat dollarstore! 
 
Idag gjorde vi ett nytt försök. Gick upp tidigt och gjorde om hela proceduren med matsäck och allt därtill och kom iväg. Ytterligare en timme och 45 minuter senare i bil och vi är framme! Solen skiner och dagen verkar bli bättre än bra! Auktionen hålls utomhus och den här gången finns en hel del att ropa in! 
 
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!