De vackraste av tulpaner

Jag har blivit helt frälst i att ha fräscha blommor hemma. Kanske är det dags att slänga alla plastblommor i kruka också och faktiskt införskaffa mig levande blommor. Jag har aldrig varit duktig på att ta hand om levande blommor, till och med mina kaktusar har lyckats dö! Då är det illa.. men lär man sig att handskas med blommor på rätt sätt så är det faktiskt ganska kul, och jösses vad det kan liva upp ett hem.
 
För en dryg vecka sedan köpte jag dessa underbara tulpaner, det var först när dom slog ut som jag la märke till att de var annorluna. Min kära mor berättade vad de hette, men det kommer jag såklart inte ihåg idag..
 

Mamma Maria

Jag sa nog papegojtulpan till dej men jag tror nog att det är en tulpan som heter Dream Touch

Svar: ja det stämmer nog!
SAAURY

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!