Niilo 9 månader

för 6 dagar sedan blev Niilo 9 månader! Jag tänkte lägga ut en sån där typisk bild med texten "Nu har du funnits lika länge på insidan som utsidan" men kom på mig själv ganska snabbt. Han var ju faktiskt 3 veckor tidig vår pojk!
Den senaste månaden har det faktiskt inte hänt så mycket. Han ålar sig fram snabbt som vinden genom hela lägenheten. Han kan krypa, men föredrar att åla eftersom det går snabbare. Han har börjat leka mer "ordentligt", och spenderar faktiskt en hel del tid med storasyster och hon älskar att vara med honom. Elina har också börjat vilja gå ner i spjälsängen till honom där dom kan underhålla varandra hur länge som helst!
 
Längd och vikt vet jag faktiskt inte eftersom han inte ska till BVC förren om en månad.
 
Annars då?
Han äter fortfarande ersättning. Jag har ÄNTLIGEN kommit fram till hur han ska få behålla vätska. (jag vet inte om jag skrivit om det tidigare?) Iallafall så kräks han aldrig när han sover, så före middagsluren får han en flaska som han får behålla. Men det kan ju inte fortsätta såhär för evigt. Hur länge kan ett barn kräkas såhär?
 
Old, but GOLD <3
 Föräldramöte

I tisdags var en stor dag. Jag var på mitt första föräldramöte på förskolan! Ojojoj vad vuxen poäng man plockade när man fick presentera sig som "Elinas mamma".
Jag är inte riktigt den som håller igen i sånna situationer så jag babblade på, ställde frågor och vågade ta plats. Jag är annars ganska blyg och tar sällan mycket plats annars och har svårt för att säga till när jag tycker att något är fel, jag vet inte varför jag ändras i just sånna här situationer.
Det känns iallafall som att jag kom pedagogerna lite närmare och jag fick en bättre förståelse för hur dom jobbar på förskolan. Jag hann aldrig kika i läroplanen, så jag blev lite arg på mig själv när jag gick därifrån. Men äsch, man kan ju inte tänka på allt.
 
Bilden har nu inte ett smack med inlägget att göra. Men varför inte? Jag har inget bättre. Jag kanske borde fota lite bättre. Jag uppdaterar inte instagram, ingen blogg och facebook ligger tomt. Varför? Jag har som sagt inte mått vidare bra.
 Hej på er!

Ja, vart ska jag börja?
Det finns så mycket jag skulle vilja dela med mig av här, men som är alldeles för tungt. Det känns bara jobbigt att ens komma in här när det bara kliar i fingrarna för att få skriva av sig.
Det händer en del i mitt liv just nu och jag mår helt enkelt inte så bra. Det har blivit otaliga läkarbesök och jag har nått högkostnadskortets gräns på 10 dagar. Än väntar några till läkarbesök. Vi får som sagt se om det är något jag kommer att dela med mig utav, men ha lite is i magen så får vi se.
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!