All min tid...

...går åt till den här jäkla designen.
Det tar som sagt lite tid att åtgärda alla missar som jag gjorde. Nu får jag bygga upp en design HELT från grunden tack vare att jag pajade alltihop, och det var typ 7 år sen jag gjorde en design från grunden. Men det verkar som att det är på rätt väg. Jag borde bli klar under dagen och imorgon ska ni få inlägg som vanligt.
Kram på er sålänge!Satan!

Jävla satans skit säger jag bara!
Jag har suttit hela kvällen med min design och nu har jag lyckats paja hela bloggen.
Det är mycket som jag kommer att behöva åtgärda, så jag er om lite tålamod!Idag blir det inget

Idag kommer jag dels att fokusera på den nya bloggdesignen, men utöver det ska jag och Elina iväg på lite 'mor-och-dotter-tid' då vi ska åka till badhuset bara vi två!
Det ska bli så oerhört roligt att få komma iväg och göra nånting som Elina tycker är så kul. Jag har sett fram emot att spendera lite egentid med henne så ingenting ska få förstöra den här dagen!
 
Ha en fin lördag så ses hörs vi imorgon, förhoppningsvis i en ny, fräschare design ^^Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!