BVC update!

Då kommer uppdateringen.
Sist vi vägde Niilo var för dryga två veckor sedan, då vägde han 5720 gram, i tisdags vägde han 6005 gram! Så det verkar ju iallafall gå uppåt. MEN igår hade han en 'spydag' igen. Så som det verkar så är det varannan dag. Han spyr ju visserligen varje dag, flera gånger om dagen men varannan dag får han knappt behålla någonting alls.
 
Han fick dessutom sitt vaccin (han var sjuk sist så fem månadersvaccinet fick vänta tills nu). Elina var med och när hon såg/hörde hur ledsen lillebror blev av första sprutan tillät hon inte att de skulle sticka honom igen. Det slutade med att de fick kalla in en till sköterska som kunde underhålla henne så lillebror kunde få sin spruta. Jag tyckte det var rätt fint av henne, att hon är så mån om sin bror. <3
 
Det senaste om Niilo är att han har fått en förtjockningsmedel till sin ersättning (thick and easy, finns på apoteket) för att han kanske kan behålla det om maten är tjockare. Än har vi inte märkt någon skillnad spymässigt. Men det rörde sig ju uppåt på vikten.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!