Elina

Alltså den här skruttan!
Att hon fyller två nästa månad märks ju iallafall humörsmässigt, och hon lär ju höras ner till Malmö när hon sätter igång. Den där trotsen alltså, och värre lär det bli. Nu är det iallafall hanterbart.
Att sova är mindre populärt. Eller nä, inte att sova så, att somna in. När hon väl somnat så sover hon som hon brukar. Men ack vilket bråk det blir. Jag är glad att hon ännu inte når upp till handtaget på dörren för nu kan jag lätt låta hennes hållas en stund. Det är dock bara på kvällen hon blir arg för att behöva sova.
Hon har dessutom börjat vakna sent. Hon somnar runt 21 och vaknar 9.30. Lillebror somnar 20.30 och vaknar när Elina vaknar. Tur att vi åker till Sundsvall, då blir det lättare att vända tillbaka dygnen. Elina börjar ju dagis igen nästa måndag.
 





Emma Engström

Skönt att hon sover bra i alla fall och kul att hon ska börja dagis igen! :)

Svar: Det blir nog kul både för henne och mig! :)
SAAURY

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!