Höggravid!

Det är ju inte direkt någon nyhet att jag saknar min gravida kropp. Eller känslan av att bära ett barn över huvud taget. Jag vill inte ha en till just nu, men ändå kan jag inte låta bli att längta efter nästa gång jag blir gravid.
 
Med tanke på att jag är så smal i övrigt tyckte jag att jag var MEGA stor redan i vecka 13. Vilket kanske inte alla andra tyckte, och inte jag heller när jag ser bilderna nu såhär i efterhand ;)
Jag hoppas innerligt att jag får en lika fin bula som sist, nästa gång jag blir gravid. Men däremot kan ju symptomen vara lite snällare mot mig.
 
Här var jag i v.13 och tyckte att jag var sjukt stor.
 
Ojojoj. v.24 och tyckte att jag såg höggravid ut. Tänkte att alla som ser mig nu måste ju tro att jag ska ploppa snart. Haha idiotiskt nu såhär i efterhand.
Det känns så sjuk när jag tänker på att Elina faktiskt låg därinne. I hela nio månader låg hon där och bakades till världens vackraste tjej!Våran värld.

 Världens sötaste lilla tiger!

Tänka sig att om en vecka är du ett helt halvår gammal! Vart tog tiden vägen?! Alla sa till mig att ta vara på tiden för det kommer att gå fort, men jag kunde aldrig föreställa mig att det skulle gå SÅÅ fort! När jag tänker tillbaka på förlossningen och dagarna på BB känns det som att det inte var mer än kanske högst för en månad sedan. Snart är det dags att börja kika på förskola och för mig att börja jobba igen. Usch och fy när jag tänker på det!
 
Jag saknar dig när du sover min älskade <3
 
Det är inte ofta jag får chansen att mysa med en sovande flicka i famnen längre, hon har blivit så självständig våran lilla tjej. Att somna i famnen är inte riktigt hennes grej, även fast det händer att hon slumrar till hos mamma sin, precis innan middagsluren. Annars är det bara hennes säng som gäller. Vilket är ganska skönt på många sätt ändå, men igår kväll hade vi världens mysigaste stund! Hon fick möjligheten att prova välling för första gången innan hon skulle sova för natten, tyckte att det var riktigt smaskigt, smällde i sig 200 ml och kronslocknade i fasters famn <3 Jag kunde ju inte låta bli efter att ha bytt blöja att låta henne somna om i min famn och mysa till max en timme <3
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!