Det som inte får hända.

Imorse vaknade vi som vanligt vid 6.30 allihop. Jag la en leksak i Elinas säng precis som jag gör varje morgon. Hon brukar sitta där och leka en stund med leksaken och sina två favorit gosedjur Greta och Tore.
Vid 7.20 ungefär vaknar jag och Tony bägge två i ren panik. Elina gjorde konstiga ljud och kunde inte andas. Det här är andra gången det händer så jag visste precis, Det var en slempropp. En vit, jätte seg slempropp. Vi får hålla henne lite halvt upp och ner och smälla henne lite i ryggen tills allt kommit upp sen fick hon mysa med oss en stund innan vi klev upp och hon fick lyxfrukost.
 
Det läskigaste är att det är andra gången nu. Läkare har lyssnat på henne och sagt att de inte hittar något onormalt. Men tänk om det händer igen, och om vi inte vaknat nu då?
 
Usch.
Men nu ska vi iallafall till läkaren igen i eftermiddag så vi får hoppas att dom hittar någonting iallafall.
 
Gammal bild på vårt bustroll
 





Anonym

Oh vad läskigt.... Hoppas läkaren kan inte vad det är som gör att hon får slempropp stackars liten :(

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!