Snyggaste bebisen i stan

Jag tänkte berätta lite kort om hur det gick hos läkaren.
Det var inte värre än så att hon behöver lite extra vatten på morgonen nu när det är såhär varmt. Vi ska lägga en flaska vatten i fotändan av sängen innan vi lägger oss ikväll så har hon imorgon när hon vaknar. Hon är ju så tyst på morgonen och väcker inte oss förren efter en halvtimme när hon känner för att gå upp.
 
Elina i sina nya fina kläder <3
 Det som inte får hända.

Imorse vaknade vi som vanligt vid 6.30 allihop. Jag la en leksak i Elinas säng precis som jag gör varje morgon. Hon brukar sitta där och leka en stund med leksaken och sina två favorit gosedjur Greta och Tore.
Vid 7.20 ungefär vaknar jag och Tony bägge två i ren panik. Elina gjorde konstiga ljud och kunde inte andas. Det här är andra gången det händer så jag visste precis, Det var en slempropp. En vit, jätte seg slempropp. Vi får hålla henne lite halvt upp och ner och smälla henne lite i ryggen tills allt kommit upp sen fick hon mysa med oss en stund innan vi klev upp och hon fick lyxfrukost.
 
Det läskigaste är att det är andra gången nu. Läkare har lyssnat på henne och sagt att de inte hittar något onormalt. Men tänk om det händer igen, och om vi inte vaknat nu då?
 
Usch.
Men nu ska vi iallafall till läkaren igen i eftermiddag så vi får hoppas att dom hittar någonting iallafall.
 
Gammal bild på vårt bustroll
 Hej illamående!

Ja då välkomnar vi det fruktansvärda illamåendet! Jag som hoppades på att få slippa det den här graviditeten. I tre dagar nu har jag mått fruktansvärt illa och spytt upp allt jag ätit. Så ni kan ju bara tänka er hur utmattad jag är just nu. Urk. Kansle det är en liten tös ändå? Magkänslan säger iallafall fortfarande pojke. De återstår att se.

Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!