Snowflake

Något jag alltid varit otroligt farcinerad över är snöflingors form.
Hur kan de vara så perfekta?
Synd bara att jag inte hade en bättre kamera att fota dem med.
 BVC update!

Igår besökte vi BVC och Elina växer oerhört bra! Nu är hon 60cm lång och väger nästan 6kg. Mammas lilla tjejen!
Jag är ganska glad ändå att hon inte är så stor. Hon var ju trots allt 'bara' 48cm vid födseln så hon växer ju som hon ska, men jag är glad att hon fortfarande är ganska liten i jämnförelse med andra fyra månaders bebisar!
 
Jag är så otroligt lättad att vi ÄNTLIGEN kommit förbi fyra månader och den mest riskfyllda delen av hennes liv. Jag är också glad att hon inte blivit minsta sjuk ännu (peppar, peppar), trots vintertider, att vi ofta är ute, hon träffar ständigt andra småbarn osv. Men det har ju också triggat hennes inumförsvar ytterligare.
 
 Bebis vänner

Oj vad alla får barn till höger och vänster nu! Babyboom igen, precis som på nittiotalet, nu kommer det en massa små. Det är ju kul för Elina också att få lite nya små vänner!
Den 12 feb ska vi ju på info om ÖF (öppna förskolan) och se om det är något för oss. :) Något jag också är intresserad av är babysim. Det verkar så otroligt kul! Och Elina älskar ju vatten, så varför inte testa? :)
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!