Sorterat bilder

Jag är en människa som älskar bilder och minnen och spar helst på allt som jag fick. Men jag har renast ut massor och har nu bara kvar en låda med värdelösa minnen från min och Tonys uppväxt. Sen är de ju fotoalbum! De får jag aldrig nog utav och har väl snart 20 stycken. ;) Jag beställer nya bilder flitigt och sorterar in dem i album med olika teman. SUPERKUL!
 
Satte mig iallafall imorse och kikade på bilder på mig som bebis. Och tråkigt nog har Elina inte ett enda drag ifrån mig :( Dock har jag börjat se mer och mer likheter från min bror och min pappa. Stackars liten tös som är lik 3 grabbar ;) Men hennes utseende kommer ju att förändras 5000 gånger innan det är klart så vi får väl se vart det landar :)
 
Bild från igår
 Min älskling

Det blev ingen provtagning idag heller eftersom Elina haft magont så har vi haft svårt att röra oss någonstans. Det har lett till en pigg och skrikig bebis, men nu verkar hon äntligen ha somnat djupt så jag ska passa på att få någonting gjort här hemma. Det blev alltså ingen tripp till stan heller, så jag blir en dag sen med en räkning, men de får vara. Dom dör inte av att vänta en dag extra ;)
 
Åh vad jag älskar dig mitt underbara gosedjur! <3
Lilla Balloo älskar Elina, han vaktar henne och är alltid jätte försiktig. Fortfarande inga tecken på avundsjuka, när han vill mysa med oss så får han de. Jag tror den här familjen kommer att fungera utmärkt ^^
 
Mysig höstbild på min söta fluff <3
 Kan själv!

Idag ska jag upp till vårdcentralen och ta blodprover. vilket jag skulle gjort i torsdags förra veckan egentligen men ingenting hinns ju med längre. Sen bär det av ner till stan för att betala en räkning, köpa tvättmedel och mat till lillsnuppa. Sen blir det nog en lugn kväll hemma förhoppningsvis.
 
Sötnosa igår, tyckte bilden var så söt.
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!