ääääntligen

har äntligen skrivit avtal på jobbet så det är skönt. så nu kan jag också äntligen skicka in papper till lönegarantin.

Det är några som frågat om fler recept och jag lovar att det kommer! har bara lite brist på fantasi för tillfället men ni kan få ett imorn ^^

♡♥º•○●□■◇◆♧♣☆★♣♧◆◇■□●○•º♥♡hej alla glada!

har varit på tingsrätten med bästaste sara ang konkursen på mitt förra jobb. Ingenting speciellt så det gick bra! sen har vi varit och käkat och bara snackat skit i ett par timmar. alltid lika kul med henne!
nu är jag på jobbet och ska strax börja. slutar sent ikväll :-(

min kisse är söt när han vilar. ^^

första sovmorgonen på typ 100 år och jag kan inte sova. . lyckat! hörde att de va problem med tågen också, bara att hoppas på att jag kommer till jobbet över huvud taget! idag blir sjunde dagen i rad jag jobbar, och sen tre dagar till med en dag ledigt i slutet av veckan.. jag är inte van att jobba såhär hårt.

kolla min kisse!Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!