En jobbig men härlig dag!

Varje gång vi har tvättstuga får jag alltid värsta städmanin! Idag har det bestått av att storstäda här hemma igen. Det är så oerhört skönt när hela lägenheten glänser, och det är ju inte helt fel att komma hem till :)
 
Jag har bland annat torkat alla hyllor och alla prydnadssaker i vårt sovrum och möblerat om för att göra plats för den kommande spjälsängen :) Vi valde min sida av sängen eftersom på Tonys sida skulle den blockerat fönstret, och det passar helt enkelt bättre på min sida. :) Så nu ser min sida av sängen ut såhär;
Bredvid sängbordet ligger en del av grejerna som senare ska höra till spjälsängen. Bland annat sänghimmel med stativ och sängkläder. Speldosa och allt det andra ligger kvar i bebisskåpet sålänge :)
 
Byrån som tidigare stått där mattan ligger nu ställde vi under TVn. Det har aldrig fallit oss in att det faktiskt passade ganska bra med byrån där :)
 
 Rand på magen

Många har frågat mig om jag fått någon hormonrand längs magen ännu. En rand jag hört mycket om och sett flera gravida ha. Det är något jag egentligen bara gått och väntat på men som aldrig dykt upp.

Hormonranden, även kallad ”Linea negra” som betyder svart linje och uppkommer under graviditeten då graviditetshomonerna östrogen och progesteron orsakar en förhöjd produktion av pigmentet melanin. Detta fenomen kallas också för hyperpigmentering. Ljushyade kvinnor får oftast inte en lika tydlig ökad produktion av melanin som mörkare kvinnor och därför kan strecket synas olika mycket på kvinnor beroende på hudnyans. Ökat folsyreintag innan och under graviditeten sägs kunna reducera uppkomsten av hyperpigmentering men linjen kopplas också samman med insulinnivåerna hos den gravida kvinnan.

Istället för randen har jag fått en mörk fläck som täcker naveln. Jag har gjort lite efterforskningar och det är tydligen inte så ovanligt det heller. Det är ingenting jag stör mig på, men de är ju inte jätte vackert heller. ;P Men det brukar försvinna ganska så fort efter förlossning :)

Bild från google

 min mage
 hej folket!

oj så tidigt jag somnade igår igen, skönt att sova, helt utmattad!
Idag spenderar jag min lediga dag i tvättstugan och sen kör vi städning av lägenheten. Låter väl som en trevlig dag?
 
Besökte det så kallade barnvagnsrummet för första gången idag. Total besvikelse, undrar om jag fått rätt nyckel? Det ända rummet nyckeln passade till var fullt av bråte, köksluckor, kylskåp, dörrar och gud vet vad, man kommer inte ens in där..
 
Bjuder på en bild på mina föräldrars vackra hus i Sundsvall eftersom jag har en sån extrem hemlängtan :(<3
 Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!