Min perfekta lilla bula <3

Jag älskar att ta bilder på lillbulan snett uppifrån, bara för att man lättare ser hur rund och fin min kula är <3
Jag blir så jäkla nojig varje gång någon kommenterar att min mage är så liten. Det får mig att tänka efter extra noga om den verkligen växer. Men jag kanske borde ta de lite lugnt och inse att sålänge min bm säger att de är okej och att alla är olika så är det faktsikt okej!
 
 Bebis har verkligen levt rövare därinne de senaste två dagarna och möblerat om i hela magen på mig! Haha, fast även hur ont de än börjar göra såfort lille rör sig så är det fortfarande alltid samma glädjerus! :)
 
 Utanför mitt fönster

Regnet bara öser ner, och de har vart världens oväder sedan midnatt.
Jag va verkligen superduperdunder trött igår men vad jag än tog mig till så kunde jag inte sova! Så det har varit ännu en natt med otroligt lite sömn, men jag får väl trösta mig med att det är väldigt normalt såhär i slutet av graviditeten.
 
Lördag och söndag är så himla tråkigt att bara vara hemma. Först och främst för att det inte finns ett skit att se på TV. Men hela lägenheten är ju städad så jag har inte ett skit att göra :( Jag hade tänkt att försöka fixa skjuts till Ica Maxi idag för att handla lite, men de känns ju ganska så meningslöst när man titta ut. Ingen som vill gå ut i det här vädret.
 
 265 månader!

Idag har jag levt i precis 265 månader. (intressant matte) Och idag är det även sista dagen på den absolut värsta månaden i mitt liv! Jag har aldrig mått så dåligt som hela denna månad och jag är så oerhört tacksam att det tar slut idag! Imorgon börjar september och nya tag! SKÖNT!
Tack alla mina älskade familjemedlemmar och kära släktingar för att ni hjälpt mig att ta mig igenom den värsta tiden i mitt liv!Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!