Åh va gott det skulle vara med en öl!

Under hela graviditeten har både lukt och tanke på alkohol äcklat mig enormt. Men idag blev jag väldigt sugen på en öl. Första "högtiden" sen graviditetens början. Sen blir det nog lättare igen. :)
 
Jag gjorde iordning finmiddag till mig och älsklingen såhär på valborg när jag går miste om mamma och pappas mumsiga bröllopsmiddag i Sundsvall.
 
Grattis mina älskade föräldrar på er 23-åriga bröllopsdag!
 stääd

vaknade tidigt och har grovstädat i 5 timmar här hemma. så skönt när de är rent och snyggt!

satte mig för att ta de lugnt då kommer världens mysigaste katt och lägger sig på mig och somnar med detsamma :-)magen sjunker inte ihop helt längre när jag ligger på rygg <3 dock är den ju större när jag står upprätt

resultatet av IKEA vistelsen
Den 4 februari 2013 visade sig det där plusset på stickan. Vi skulle bli föräldrar för första gången! Den 29 september samma år föddes en liten Elina. Året därpå, närmare bestämt den 13 juni 2014 plussade vi igen och vi tre skulle bli fyra och vår son Niilo föddes den 22 januari 2015. Samma år, den 25 september 2015 plussade vi för tredje och sista gången och vår minsting Elsa föddes den 13 maj 2016! Vår familj är komplett, välkommen att ta del av vårt liv!